NL Gebruikersinformatie

sera costapur • Verzorgingsmiddel voor siervissen tegen Ichthyophthirius multifiliis en andere parasieten bij zoet- en zeewatervissen.

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik schudden!

Normale dosering: op de 1ste en 3de dag 1 ml of 22 druppels per 40 liter aquariumwater, in ernstige gevallen op de 5de en 7de dag een extra dosis geven.
sera costapur is verkrijgbaar in 50 ml, 100 ml en 500 ml flessen.
Let op: Bij verpakkingen van 100 ml en 500 ml is het spuit-inzetstuk niet geschikt als druppelaar.
Het verduisteren van de bak en een geringe verhoging van de temperatuur met gelijktijdige beluchting bespoedigen het helingsproces. Tijdens de behandeling niet over kool filteren en de uv-lampen uitschakelen!
Wij adviseren om twee dagen na de dosering over sera super carbon te filteren en een deel van het water te verversen. Om het weerstandsvermogen te versterken een vitaminekuur met sera Fishtamin geven.

Samenstelling: malachietgroenoxalaat 0,18 g, formaldehydeoplossing 5,89 g (komt overeen met 2,06 g formaldehyde), aqua purificata ad 100 ml.
Niet gebruiken bij dieren, die voor consumptie bestemd zijn.
Voor zoet- en zeewatervissen. Kraakbeenvissen (Chondrichthyes) en lagere dieren kunnen sera costapur niet verdragen. Behandel de zieke vissen evt. in een quarantainebak.

Afgesloten en ontoegankelijk voor kinderen en huisdieren bewaren. Bewaren bij kamer- temperatuur en beschermd tegen licht.

Na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum niet meer gebruiken!
Tijdens het gebruik van sera costapur geen producten van een ander fabrikaat toepassen.